איחור במחזור בגלל כדורים?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

13/12/2021 | 12:20 | מאת: לילך

שלום, ב27.10 סיימתי לקחת כדורי פרימולוט וקיבלתי מחזור ב1.11 שהסתיים ב4.11 לפי החישובים שלי המחזור שלי מאחר כבר ב10 ימים האם סביר שזה יקרה משימוש בכדורים? עשיתי שתי בדיקות ביתיות להיריון מאחר ובנוסף אני מרגישה מאוד עייפה וכאבי בטן וראש (כמו תמיד לפני מחזור) אך ההתכווצויות ברחם שאני מרגישה בדרכ לפני מחזור עדיין לא הופיעו ו2 בדיקות ההיריון יצאו שליליות... המחזור שלי בדרכ מאוד סדיר ומדייק כמו שעון.. האם זה יכול להיגרם מהכדורים?

19/12/2021 | 23:10 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום לילך, האיחור לא נובע מהכדורים, לקחת אותם לפני יותר מחודש. יש הרבה סיבות לאיחורים במחזור, מציע לפנות לרופא נשים לייעוץ ובדיקה. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון