פיצעון מבין שיער הערווה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

09/10/2021 | 09:35 | מאת: מאיה

בין שיער הערווה, בחלק התחתון קצת מעל הדגדגן, הופע פצעון מהסוג שלימים הופך לכזה שניתן ללחוץ עליו ולהוציא מוגלה. האם יש משחה שניתן למרוח עליו כדי לזרז את התפתחותו (כדי שיהיה אפשר "לפוצץ" אותו) יש לי הרבה משחות בבית: מופירוסן, דרמקומבין, טבעקוטן, פוסידין. אולי אחת מהן תתאים? בנוסף, ברצוני לציין שאני בשלבי החלמה מקנדידה, כך שאולי יש קשר בין הופעת הפצעון לקנדידה.

10/10/2021 | 10:12 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום, אין קשר בין הפטרת לפצעון. ניתן למרוח טבעקוטן/דרמקומבין. ניתן לעשות אמבטיות ישיבה במים חמים.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון