שאלה נוספת לגבי מחזור וחיסון קורונה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

04/10/2021 | 12:10 | מאת: hello its me

שלום, אני על גלולות וראיתי שענו על שאלה דומה בנושא כאן, אך רציתי לדעת האם המצב נחשב לחריג- החודש המחזור שלי איחר בכמה ימים וכעת הוא נמשך כבר כשבועיים, האם יש סיבה לדאגה? יש מה לעשות עם זה או פשוט לחכות שייגמר? ובמידה ויש לי תור לאולטראסאונד גיניקולוגי מיילדתי (אגן קטן) בעוד כיומיים, האם יהיה אפשרי לבצע אותו אם המצב ימשיך? (כרגע אין דימום משמעותי אך עדיין קיים). תודה רבה ויום טוב

10/10/2021 | 10:09 | מאת: ד"ר נילי רז

ניתן לבצע את האולטרסאונד בוסת. כדי להבין מדוע יש שינוי בוסת החודש מומלץ להבדק גינקולוגית ולבצע בדחקת הריון. בהצלחה!

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון