כאבים במותן לפני מחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

06/09/2021 | 20:30 | מאת: אנונימית

היי, בת 20, בתולה, ברקע IBS. כבר תקופה ארוכה שאני סובלת מכאבים במותניים בשבוע שלפני הווסת. הרופא שלי טוען שמדובר בכאבים הקשורים במחזור. האם ייתכן קשר בין הדברים? תודה מראש

07/09/2021 | 04:58 | מאת: אנונימית

בנוסף יש לי בתקופה האחרונה גם כאבים מאוד חזקים ביום הראשון של הווסת שמתגברים מחודש לחודש. האם זה תקין או שיש מקום לבדיקה?

08/09/2021 | 20:22 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום, כאבים שמופיעים באופן קבוע שבוע לפני הוסת יכולים להיות קשורים לשינויים הורמונליים שמתחילים לפני הוסת, ואולי לביוץ. אם כאבי המחזור גם מתגברים מחודש לחודש, והם חזקים, יש לך מספיק סיבות לבדיקה גינקולוגית. אני ממליץ שתיבדקי, יש טיפולים שיכולים לעזור לך. בהצלחה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון