חוסר בפקטור 7 - גלולה למניעת הריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

25/08/2021 | 10:30 | מאת: ורד

שלום רב, מבקש לברר מהן האופציות לחיילת לשמירה בפני היריון , לבעיה בחוסר בפקטור 7. נמסר ע"י רופא צבאי כי בגלל בעיית בחוסר פקטור 7 , הוא לא ממליץ על זריקה (כי היא מפסיקה את הוסת) וגלולות רגילות לא בטוחות לבעייה שלי . עלה על הפרק גלולה נטולן אסטרוגן בשך סרזט - שאלתי האם היא בטוחה, והאם יש צורך בבדיקות תקפתיות לוודא שלא נעשה נזק או החמרה במצבי. - אודה ואשמח לתגובה

01/09/2021 | 18:40 | מאת: לוברבום

היי גם לי יש בעיה של חוסר בפקטור 7 אל תפסיקו להרות זה לא בריא ממש לא... ממש לא... תנסו ללכת למומחה ברפואה טבעית לראות אולי הבעיה היא לחץ נפשי בגלל לחץ בעבודה או שינויים בבית ממש לא להפסיק להרות לא כדאי אפשר גם מי רופא נשים שישלח אותך אפילו להמטולוג לבדוק אולי יש בדיקה שאפשר לבדוק מי מה הבעיה מגיע אבל לא להרות זה לא כדאי הרבה הרבה הצלחה ולידה קלה אפשר לשאול אותי שאלות אני גם עכשיו במעקב אצל רופא המטולוג בבילינסון שנותן שירות מעולה אימייל לוברבום [email protected]

01/09/2021 | 20:45 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום, כדי למנוע הריון עד שתרצי, תוכלי להשתמש באמצעים המקובלים. כולל גלולות, התקנים, קונדומים וכו. אם יש לך שאלות נוספות ניתן לקבל דעה נוספת עם המטולוג. אבל עקרונית תוכלי לקבל את כל הטיפולים. בהצלחה!

04/09/2021 | 21:47 | מאת: ורד

תודה ד"ר על תשובתתך. נאמר לי ע"י הרופא הצבאי גניקולוג, כי גלולה לא בטוחה עבורי, בגגל חוסר הפקטור ושזה עלול לעשות קריש דם. ומבינה שהתקן זה מוקדם מדי עבורי (וזה בטוח יות לנשים לאחר לידה) האם זה נכון? האם יש גלולה שהיית ממליצה ואיזה? והאם יש צורך בבדיקה תקופתית? אודה לעצתך.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון