נפיחות ואודם בפות.

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

21/08/2021 | 23:36 | מאת: אנונימית

היי,אני בת 20, בתולה. מאז שאני זוכרת את המחזור שלי יש לי נטייה לפצעים חוזרים בפות. אני משרתת בתפקיד שדורש 12 שעות ישיבה רצופה כל יום וזה לא מטיב עם העניין. ספציפית בקיץ מאוד חם ואני יושבת עם מדים מלאים. כתוצאה מהלחות והישיבה קורה פעמים רבות שאני יוצאת מהמשמרת עם פצעים כואבים בפות ושפתיים פנימיות כואבות, אדומות ונפוחות. האם יש טיפול שאפשר לשים ללא מרשם רופא? עד שאני מצליחה לקבוע תור לרופא נשים זה חולף. תודה מראש

01/09/2021 | 20:41 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום, יש צורך להבדק טרם הטיפול. בייחוד כי תיארת פצעים. תשתדלי לאוורר (חצאית בצבא?), תשתדלי להמנע מאלרגנים כתחתוניות עם ריח.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון