דימומים בגלל חוסר טיפול בעיניים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

20/08/2021 | 16:32 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני בת 28 בעבר היה לי קטרקט מולד שלא טופל כרגע אני עם ויטמינים ומינרלים לכן זה לא מורגש כל כך אני לפני נישואין שני בעבר היו לי בעיה של קטרקט מולד שלא טופל לפני 3 שנים ניסיתי לעשות כמה בירורים והרופאים לא רצו לתת לי על זה תשובות ואני נשארתי בלי תשובות ואני רוצה לדעת האם כדאי עכשיו לעשות משקפיים בגלל בעיה של חדות ראיה ובעיה במספרים במשקפיים ?? אבל אני יודעת שברגע שאני הכנס להריון והרופאים ירצו לטפל לא יהיה אפשרי כי גם יש לי פה עין אחת יותר קטנה מי השניה וגם ברגע שאני הולכת לרופא עיניים זה עושה לי לחץ ולכן יש לי דימומים האם יש אפשרות שרופא עיניים מתייעץ עם רופא נשים על המצב תודה רבה אני רוצה גם להדגיש שבעבר בשנה הראשונה אחרי החתונה נסינו להיקלט וזה הצליח וברגע שעשו לי לחץ נפשי זה נפל האם יש פתרן לזה תודה רבה

21/08/2021 | 21:36 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום לך, מציע לפנות לרופא עיניים מומחה. לא חושב שיש קשר בין הבעיות שלך בעיניים לדימומים מהרחם. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון