בת 28 גרושה ללא ילדים רוצה להתחתן שנית וללדת מה עושים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

20/08/2021 | 15:44 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני בת 28 גרושה ללא ילדים אני רוצה להתחתן שנית לפני שהתגרשתי רשמו לי שאני יהיה במרפאת פריון כי יש היפוך של lh לfsh הנראה מתאים לתמונה הקלינית נוטלת חומצה פולית באופן סדיר בעל בריא ללא ניתוים אינו נוטל תרופות. לסיכום אי פריון ראשוני רושם לפקטור ביוצי נשלחת למרפאת פוריות וי ש לי שאלהה אם בכזה מצב יש אשפרות לדבר עם הרופא עיניים על בעיה בעין שלא טופל בעבר זה מביא קושי להיכנס להריון בגלל לחץ של בדיקות עיניים שמביא דימומים תודה רבה

21/08/2021 | 21:34 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום, לא הבנתי את הקשר לעיניים. מציע לפנות לרופא פריון בעניין הפריון ולרפוא עיניים אם יש בעיה בעיניים. בהצלחה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון