דימום לאחר קולפוסקופיה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

19/08/2021 | 22:10 | מאת: גלי

עשיתי קולפוקסקופיה לפני כמה ימים הסתבר שיש לי מבנה צוואר רחם שנוטה לדימומים (וזה תקין). לא נלקחה ביופסיה. הרופאה הציעה לשים אבקה שאמורה לצרוב את האיזור כך שהוא לא ידמם. לאחר שעשתה זאת התחילו לי כאבים ברחם, היא ישר אמרה שזה גורם לכיווצים וזה בסדר ולקחת אדוויל. יום אחרי התחילו הפרשות חומות ולאחר מכן דימום דם טרי. האם זה תקין? האם ייתכן שהאבקה הזו זירזה את הוסת?

21/08/2021 | 21:33 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום גלי, לא ברור לי איזו אבקה היא שמה, אבל אם יש לך תחושה של כאבים ברחם, כנראה הדימום הוא מהרחם ולא ברור אם יש קשר לאבקה. אם הדימום הוא ארוך או חזק מוסת - מציע לפנות לבדיקה רופא נשים. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון