שריפה בנרתיק וכאב במפשעה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

15/08/2021 | 12:17 | מאת: מירית

בהמשך לשריפה שהופיעה לי אתמול בנרתיק.הופעו גם כאבים מין דקירות במפשעה בצד שמאל והתור שלי לרופא נשים בעוד שבועיים. מה זה יכול לנבוע? נבדקתי לפני כחודש בדיקה גניקולוגית ופאפ ויצא תקין)

16/08/2021 | 22:21 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום מירית, זה לא פורום לרפואת נשים דחופה. מציע לפנות למוקד של קופ"ח, את יכולה לקבל תור לאותו יום. יכול להיות שיש לך זיהום אגני, דלקת בדרכי שתן, דלקת בנרתיק, ועוד. שבועיים מחכים לתור רגיל של רופא נשים. תרגישי טוב, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון