איחור מחזור בחצי שנה האחרונה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

09/08/2021 | 10:22 | מאת: דנה

הי תמיד המחזור שלי הגיע בול בזמן.. יום לפה יום לשם לא מעבר. לא יודעת אם קשור אבל היה לי קורונה שלאחריה הגיעו שלל דברים כמו פטריה,הרפס באיבר מין.. כנראה גם מלחץ. מאז כל הזמן איחורים לפעמיים של 10 ימים לפעמיים 4.. אציין כי התחלתי לקיים יחסים מלאים אחרי שכל זה קרה.. נשמרים ולא ככ רוצה לקחת הורמונים,גלולות לגוף (אני סוכרתית). מה אפשר לעשות להפסיק את האיחורים האלו?? ממש לא נוח ומעצבן. יש משהו טבעי אולי ? או לבדוק עם הרופא מה הבעיה? ע שיהיב לי תור יש קצת זמן..

14/08/2021 | 11:05 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך מומלץ להיבדק ע"י רופא ולבצע בדיקות דם על פי תוצאות ניתן להתאים טיפול

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון