עיכוב מחזור עם טבעת נובה-רינג

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

04/08/2021 | 00:35 | מאת: ירדן

שלום, אני מעוניינת לדחות את המחזור בשבוע עקב נסיעה לחופשה. אני משתמשת בנובה-רינג מעל 3 שנים, וזו פעם ראשונה שאעשה זאת. כיצד הכי נכון? להישאר עם הטבעת 4 שבועות במקום 3? ואז להוציא בשבוע הרביעי, לחכות שבוע הפסקה, ואז להכניס שוב חדשה? כיצד נכון לעשות זאת? תודה

07/08/2021 | 12:35 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום ירדן, עליך להחליף לנוברינג חדשה ללא שבוע הפסקה. כתומר לאחר 3 שבועות רגילים עם הנוברינג הראשונה, תוציאי אותה ומיד תשימי נוברינג חדשה לעוד 3 שבועות. בהצלחה!

01/05/2022 | 14:33 | מאת: NUHAH

אנחנו כבר כמה שנים מעכבים את המחזור באופן זה אחת לחודשיים, האם זה טוב מבחינה רפואית?

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון