שאלה דחופה מודאגת נורא

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

02/08/2021 | 21:07 | מאת: ניראלה

שלום רב ותודה על המענה מראש ב14.7.21 קיבלתי וסת מאוד חלש מבדרך כלל וכעת שוב הפרשות דמעות כמו התחלת וסת 2.8.21 מה הסיבה לכך המחזור שלי תמיד סדיר כמובן שצריכה לעשות בדיקת פאל הגיע הזמן אחרי ארבע שנים השאלה אם יש קשר אני דואגת מאוד מה הסיבה לכך עד כמה שניתן לענות לךא בדיקה האם זה מעיד על סרטן

07/08/2021 | 12:48 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום, מחזור שונה ותכוף מצריך בדיקת הריון ובדיקה רפאוית. על סמך הנתונים שנתת פה לא ניתן לאבחן את הסיבה. מציעה שתגשי לבדיקה.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון