חודש באיחור מחזור ...

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

02/08/2021 | 16:13 | מאת: יוכבד

שבוע טוב תודה רבה על התשובה ב"ה אני מרגישה טוב לפני כשנה עשיתי בדיקה בלוטת התריס ובסדר... יכול להיות שהשתנה מאז וצריך לבדוק שוב? ומה זה עודף פרוקטין זה מסוכן?

07/08/2021 | 12:46 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום רב, לעיתים יש דילו גשל חודש חודשיים בוסת. וזה חולץ וכל שאר המחזורים חודשיים. זה קורה לעיתים סביב גיל מסויים. זה יכול לקרות בהריון (יש לבצע בדיקת הריון). סיבות לאיחורים עקביים בוסתות או העדר וסת כוללות עוד הורמונים כולל אלו שציינת- של בלוטת התריס ושל יותרת המח. אם יהיה לך איחור עקבי וארוך בלי הריון או סיבה אחרת (כניסהלגיל המעבר) הרופאה שלך תשול בדיקות נוספות. בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון