קנדידה אלבקינס והריון בתחילת הדרך

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

28/07/2021 | 19:31 | מאת: קנדידה אלביקנס והריון בתחילתו

התגלה אצלי קנדידה אלביקנס והיום גיליתי שאני בהריון הרופא נתן מרשם בשם פלוקונאזואל רציתי לדעת האם זה מזיק ומסוכן לעובר???

28/07/2021 | 22:23 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום, בעיקרון מנה אחת של 150 מ"ג כנראה שבטוחה בהריון. לקחת שתי מנות של 150 מ"ג ממש לא מומלץ. טיפול מקומי בנרות אגיסטן בנרתיק זה טיפול יותר מומלץ ובטיחותי בהריון, מציע להחליף לטיפול זה. את יכולה לקנות ללא מרשם נרות אגיסטן נרתיקי במינון 200 מ"ג. נר אחד לפני שינה למשך 3 ימים (3 מנות בסה"כ). בהצלחה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון