איחור בגלולה וגמירה בפנים, בחילות והקאות.

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

10/07/2021 | 19:01 | מאת: טל

היי, בתאריך ה01.07 חבר שלי גמר בפנים בערך בסביבות השעה 18:00. אני בדרך כלל לוקחת את הגלולה בשעה 20:00 אבל יוצא לי שכל יום זה יוצא באיחור של חצי שעה עד שעה כזה.. באותו יטם שכחתי לקחת את הגלולה בשעה הרגילה ולקחתי רק בסביבות 22:30. אתמול בלילה הקאתי פעמיים והיום יש לי בחילה. מה הסיכוי שזה הריון?

10/07/2021 | 23:37 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום טל, הסיכוי להריון הוא קלוש ביותר. ממליץ להמשיך גלולות. במידה ובתום החפיסה לא יהיה וסת - תבדקי שאינך בהריון. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון