דימום 3 שבועות לאחר לקיחת פוסטינור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

09/07/2021 | 10:44 | מאת: עדי

אני לוקחת קבוע גלולות מסוג פמינט. לפני שלושה שבועות בתאריך 19.6 שכחתי גלולה ולקחתי פוסטינור. חיברתי גם את חבילת הגלולות הבאה (כמו שהיה רשום בעלון של פמינט, פעם ראשונה שחיברתי גלולות) אתמול הייתה לי הפרשה של דם , והיום דימום ממש כמו של מחזור. האם זה הגיוני ? למה קרה ? תודה רבה

10/07/2021 | 23:36 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום עדי, כאשר מחברים חפיסות של גלולות ולוקחים בנוסף פוסטינור כי מפספסים גלולה, עלול להיות דימון תוך כדי נטילת גלולות. זה בסדר, ממליץ להמשיך גלולות ברצף. בברכה, דר' בילגורי

14/07/2021 | 07:20 | מאת: עדי

תודה רבה על התשובה כמה חפיסות להמשיך לקחת ברצף? בנתיים לקחתי 2 חפיסות ברצף (שבמהלך החפיסה היה דימום) האם להתחיל ברצף חפיסה שלישית ?

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון