תוצאות משטח וגינלי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

07/07/2021 | 14:47 | מאת: אנונימית

היי,אני בתולה,בעקבות הפרשות צהובות עם ריח רע מאוד שמגרות את העור לפני ווסת רופא נשים ביצע משטח וגינלי והפנה אותי לבדיקת שתן לstd. הבדיקות יצאו תקינות למעט gram positive rods בכמות גדולה. האם זה תקין או שזה יכול להיות הגורם להפרשות? תודה רבה מראש

07/07/2021 | 22:05 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום, נשמע שהבדיקה תקינה, עם זאת אני הייתי נותן טיפול אנטיביוטי בזידובל, לטפל בעניין הריח (ייתכן שנגרם עקב דלקת חיידקית למרות משטח נרתיקי תקין). בהצלחה, דר' בילגורי

08/07/2021 | 01:36 | מאת: אנונימית

היי,תודה על המענה טופלתי בפלאגיל אבל הריח חזר מאוד מהר

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון