גלולותתתתתתתת הכוונה כיצד גם לקחת

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

07/07/2021 | 13:46 | מאת: אופק

היי אני בת 38 לקחתי פעם 1 בחיי גלןלות לפניי חודשיים . לקחתי שבוע והפסקתי מהחשש של התופעות. החלטתי לקחת עכשיו בתחילת מחזור מינס ולנסות שוב מהחשש להריון. מאז שלקחתי המחזור עבר ואני ממשיכה לדמם דימומים עברו שבןעיים מאז תחילת המחזור

07/07/2021 | 22:02 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום אופק, ייתכן שבחפיסה הראשונה לוקח לגוף זמן להתרגל והדימומים יסתדרו, הייתי ממליץ לנסות 2 חפיסות. אם עדיין יש דימומים, ייתכן שגלולות מינס לא מתאימות לך ואת צריכה מינון מעט יותר גבוה. בהצלחה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון