רירית רחם דקה בטיפול ivf

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

27/06/2021 | 22:09 | מאת: טלי

שלום. אני אחרי כריתת שחלות וחצוצרות מניעתית והתחלתי עכשיו ivf לקראת ילד נוסף, יש ביציות מוקפאות. כעת אני בטיפול הראשון ומקבל אסטרופם 4 כדורים ביום, 2 דרך הפה ו-2 וגינלית (בהתחלה זה היה פחות אבל העלו את המינון) והיום משראו שהרירית עדיין לא מתעבה (לוקחת את האסטרופם כבר שבועיים וחצי) הוחלט להפסיק את הטיפול ולהתחיל מחדש. כששאלתי אם יש משהו אחר במקום האסטרופם שאפשר לתת ואמרו שלא ממש. מה ניתן לעשות על מנת לעבות את הרירית לעובי הרצוי? אני גם מתכוונת לנסות להתחיל דיקור סיני, אולי יעזור. תודה!

01/07/2021 | 19:27 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך מומלץ לבצע הסטרוסקופיה על מנת לשלול שלא מדובר בדלקת רירית הרחם או הדבקויות

08/07/2021 | 09:20 | מאת: טלי

תודה על התגובה. שכחתי לציין שעברתי היסטרוסקופיה אבחנתית לפני כן והכל היה תקין. עברתי גם הריון תקין ולידה רגילה לפני כריתת השחלות

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון