דימום או מחזור,קיום יחסים לא מוגנים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

26/06/2021 | 21:37 | מאת: מור

בת 41,ב17.6 סיימתי וסת,ב 19.6 קרתה תקלה וקיימתי יחסים לא מוגנים,ישלציין שהמחזור כבר לא ממש סדיר,ב21.6לקחתי פוסטניטור,והיום התחיל לי דימום אני פוחדת שזה דימום השתרשות כיון שרק לפני שבועיים קיבלתי מחזור. אציין שיש לי רק חצוצרה אחת כי היה לי בעבר הריון מחוץ לרחם אני לא נשואה ואני ממש לא בעניין של הריון מה הסיכוי שזה הריןן או שהמחזור הקדים סך הכל עברו 7 ימים מיום קיום יחסי המין.

01/07/2021 | 19:20 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך הדימום כנראה כתוצאה מנטילת פוסטינור מומלץ בכל מקרה להבדק ע"י רופא המטפל

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון