כאב מחזור כמו ציר שלא משחרר

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

23/06/2021 | 22:43 | מאת: הלן

שלום בזמן אחרון ביום הראשון של המחזור אפילו אחרי שדימום התחיל אני פתאום בלי שום התראה מוקדמת מרגישה היתכווצות עזה של רחם מתחילה להזיעה מרגישה דחף חזק להיתרוכן ולהקיא. אם אני בבית כמובן שאני הולכת להיתרוכן מקיאה לוקחת נורופן ואחרי בערך חצי שעה כאב חולף. הבעיה כשאני מחוץ לבית זה פזוט נורה זה כמו ציר שלא חולף אין מנוחה. זה לא קורה כל חודש בשנתיים אחרונות זה היה בממוצע אחד לחצי שנה אך בחודשיים אחרונים זה קרה ברצף לפני שנה עשיתי אולטרסאונד שיצא תקין בדיקות פאפס גם . האם אני צריכה לעבור עוד בירור? אני בת 44 מחסור סדיר כל 25 יום ללא גלולות שתי הריונות תקינים בעברי לא סבלתי מכאי מחזור חזקים כאלה

26/06/2021 | 03:04 | מאת: ד"ר נילי רז

מציעה שתיטלי אדביל 2 פעמים ביום החל מיומיים טרם הוסת. כמו כן י לםנות לבדיקה לבירור סיבות אפשריות.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון