שאלה כמה ימים מחזור תקין

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

23/06/2021 | 14:33 | מאת: שמחה

שאלה אני בת 36 מחזור שלי תמיד ארוך עכשו אני במחזור מי יום רביעי אד עכשו יום רביעי ואוד לא הפסיק כמה ימים המחזור צריך לפסיק כמה ימים זה מחזור תקין ועם יש אפשרות לפסיק תמחזור לגמרה כבר 8 ימים במחזור ואין לי כואך לזה כבר ותודה על התשובה

23/06/2021 | 21:19 | מאת: דר נילי רז

ממחזור של שבוע כפי שתיארת הוא נורמלי. סביר שביומים שלושה בקרוהעם הוא יסתיים. מציעה שתבצעי בדיקת הריון. אם יש מחזורים חזקים/ארוכים/לא סדירים באופן שחוזר על עצמו פני לבדיקה.

23/06/2021 | 21:20 | מאת: ד"ר נילי רז

זוהי תשובתי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון