שאלה בקשר לטיפולים תודנ

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

21/06/2021 | 21:09 | מאת: ר

כיצד ניתן למצוא רופא פוריות עם המלצות במקום מסויים והאם ניתן לקבל הפניה לבדיקות ראשוניות דרך רופאת המשפחה..

23/06/2021 | 21:28 | מאת: ד"ר נילי רז

מציעה שתכנסי לקבוצות של מטופללת פוריות ברשת. כשתקבלי מרופא/ת הפוריות שלך המלצה לבדיקות תוכלי להמיר אותה אצל רופא/ת משפחה. ממליצה שתפני גם לגינקולוג/ית לפאפ וגם לכירורג/ית שד לבדיקה (אלו הן דרישות טרם טיפולי פוריות, בנוסף לבדחקות דם לך וגם דם וזרע לבן הזוג). כמו כן טלי חומצה פולית.בהצלחה בטיפולים!

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון