דחוףףףףףףף פוסטינור והריון מחוץ לרחם

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

20/06/2021 | 19:07 | מאת: אמה

שלום בת 41 וסת כבר לא ממש סדירה וסת אחרונה סיימתי ביום חמישי הוסת לפניה היתה לפני חודש אחרי שנטלתי דופסטוו אתמול קיימתי יחסים והקונדום נקרע בודאות הכל נשפך ממנו אליי רציתי לקחת פוסטינור אבל היה רשום שמי שהיה לי הריון מחוץ לרחם בעבר לא מומלץ ולי היה הרוםאת נשים שלי בחופש ובמוקד אחיות אין להם פיתרון מה עושים??????אני ממש חוששת האם לקחת בכל זאת פוסינור?

23/06/2021 | 21:21 | מאת: ד"ר נילי רז

עלולה להיות עליה בסיכון להריון חוץ רחמי אם יהיה בכלל הריון למרות הפוסטינור.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון