שחלות פוליציסטיות.

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

08/06/2021 | 18:05 | מאת: נירית

שלום, במהלך החצי שנה האחרונה אני סובלת מבעיה גניקולוגית . ככל הנראה זיהום שנגרם מאוריאה פלסמה. בביקורים קודמים אצל הרופאה נבדקתי פעמיים באולטרסאונד לשחלות ונאמר לי שהשחלות נראות תקינות. לפני כשבועיים נבדקתי אצל רופא אחר שעשה לי אולטרסאונד ואמר לי שיש שחלה פוליציסטית רק מצד ימין. יכול להיות שאחד מהם טעה באבחון? האם שחלה פוליציסטית זה משהו מולד או נרכש? ואם באמת יש לי שחלה פוליציסטית האם יש לי ממה לדאוג ? בנתיים לא סובלת מכלום חוץ ממחזור שלפעמים מאחר מעט. אשמח לתשובה. תודה רבה ! (:

10/06/2021 | 14:51 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך לא כל תמונת US של שחלות פוליציסטיות מהווה תסמונת שחלות פוליציסטיות אם המחזור סדיר, אין אקנה, אין צורך בטיפול

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון