הפרשות שקופות עם מעט דם

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

01/06/2021 | 14:43 | מאת: דריה

שלום ד״ר, בת 24, שחלות פוליציסטיות, מקבלת וסת כפעמיים בשנה (לא נוטלת גלולות). ביומיים האחרונים אני שמה לב מדי פעם שיש לי הפרשות שקופות עם מעט דם בהיר. אציין שנטלתי אנטיביוטיקה בעשרת הימים האחרונים בעקבות דלקת גרון. חלק קטן מהטיפול האנטיביוטי ניתן לי בעירוי במסגרת אשפוז (במשך כיומיים וחצי), וקיבלתי גם מנה חד פעמית של סטרואידים. מה עשוי לגרום לכך? האם לגשת לרופא?

01/06/2021 | 16:39 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום דריה, וסת פעמיים בשנה משחלות פוליציסטיות זה מצב לא תקין ויכולות להוותר הכתמות דמיות בעקבותיו. מציעה שתפני לרופא.ה לבירור.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון