פרדניזון ושינויים במחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

29/05/2021 | 19:25 | מאת: אוראל

שלום, נוטלת פרדניזון 15 מ"ג מאמצע אפריל. האם ייתכן שממינון כזה יהיה לי אי סדירות בווסת? בחודש שעבר המחזור איחר לי ב- 5 ימים ואילו עכשיו כבר מאחר לי בשבוע.. למה זה נגרם? בנוסף, ירדתי בחודשיים האחרונים 7-8 קילו. כעת התזונה שלי בלי סוכרים ומלחים, אולי גם יש קשר.. ** לא נוטלת גלולות

29/05/2021 | 20:59 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום אוראל, ייתכנו שיבושים במחזור אם את לוקחת סטרואידים, מאמים שבהמשך זה ייסתדר, אם לא אז תפני לרופא הנשים שלך על מנת שיתאים לך גלולות (את יכולה גם להתייעץ עם הרופא שנותן לך פרדניזון אם ניתן להוריד מעט את המינון). בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון