כאבים וגירודים בפות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

26/05/2021 | 19:03 | מאת: בת 19

היי,אני בת 19,בתולה. בחצי שנה האחרונה כאבי בטן שבאים והולכים ונמצאת בבירור. בזמן האחרון התחלתי להרגיש מספר פעמים ביום כאבים וגירודים בפות,באזור שמעל השפתיים הגדולות. אין הפרשות חריגות,ריח רע או משהו אחר. כמו כן ביצעתי לפני כחודשיים אולטרסאונד רחם ושחלות שיצא תקין. מה זה יכול להיות? מציינת שקבעתי תור לרופא נשים תודה רבה מראש

26/05/2021 | 21:42 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

יש סיבות רבות לגרד וכאבים בפות, יכול להיות פטרייה, מחלת עור, סיבות אחרות. מקווה שבבדיקת הרופא תיצא הבעיה והפתרון. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון