התחלת חפיסת גלולות חדשה של קלייר באיחור קטן

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

26/05/2021 | 07:50 | מאת: עדי

היי אני לוקחת גלולות מסוג קלייר במשך שנה בערך הייתי אמורה להתחיל חפיסה חדשה אתמול בלילה (בשלישי בלילה) -מתי שאני תמיד מתחילה חפיסה חדשה. שכחתי להתחיל אתמול בלילה והתחלתי במקום היום בבוקר (רביעי ב7:00 בבוקר, ככה שלא עברו 12 שעות מהזמן הרגיל בו אני לוקחת גלולה) האם זה בסדר שהתחלתי הבוקר במקום אתמול בלילה? האם אני מוגנת באותו האופן לחודש הקרוב? להמשיך לקחת את הגלולות בבקרים בחודש הקרוב או שיש דרך לחזור לקחת בערבים? (בהדרגתיות אולי...) תודה!

26/05/2021 | 21:39 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום עדי, אין בעיה ואת מוגנת. את יכולה להמשיך לקחת בבקרים או באופן הדרגתי לעבור לערבים (תקחי ב7:00 9:00 11:00 13:00.. ועד שתגיעי לשעה הרצויה בתוך מספר ימים. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון