באיזה אמצעי מניעה לבחור?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

25/05/2021 | 00:44 | מאת: תמר

שלום, אשמח לדעת מהם אמצעי המניעה עם הפגיעה המינימלית ביותר בחשק המיני שלי? עם גלולות שנטלתי בעבר חוויתי ירידה חזקה מאוד בליבידו ויובש נרתיקי. הבנתי שגלולות קלייר אמורות להיות עם מעט מאוד תופעות לוואי. האם זה נכון? מומלץ? מהו ההתקן התוך הרחמי עם הפגיעה המינימלית בליבידו ואיך הוא לעומת הגלולות המוצלחות ביותר למטרה זו? תודה רבה

25/05/2021 | 22:27 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

עניתי לשאלה קודמת שלך. הגלולות שציינתי והתקנים אמורים להיות בסדר, קשה להשוות ביניהם כי שניהם לא מורידים ליבידו.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון