אמינות us

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

20/05/2021 | 11:41 | מאת: שגית

שלום, שאלה כללית. ביצוע us מעקב זקיקים ולאחר מיכן כל התהליך ועד ההחזרה וכל מעקב הריון אמינות ה us זהה בין גישה בטנית לוגינאלית? אני שואלת כי אני בתולה והרופא אמר שלא הכי אמין וסומך על גישה בטנית. האם נכון? אם מתוכנן ivf מומלץ לבקש לפתוח בתולין בכדי שכל המעקב יהיה מדוייק ואמין? או שזו שטות שלא קשור מנסיונך מה דעתך בנושא תודה

23/05/2021 | 14:18 | מאת: ד"ר בני פיינר

באולטרהסאונד וגינלי רואים את השחלות הרבה יותר טוב מאשר דרך הבטן ועל כן הדיוק הרב יותר בצפייה בפרטים כגון מעקב זקיקים.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון