רירית

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

19/05/2021 | 12:04 | מאת: לי

שלום דר', בת 43 במנופאוזה. ביצעתי מעקב רירית. שני אסטרופם ליום, עקב שלא הסתדר לבצע us ביום 10 ביצעתי ביום 14. הרירית 6.5 1. הרירית נחשבת לדקה בהתאם ליום ולטיפול. אכן? (מעקב לפני תכנון ivf) 2. האם צריך להחליף טיפול? 3. מומלץ לבקש היסטרוסקופיה? אשמך לדעתך

20/05/2021 | 10:34 | מאת: ד"ר בני פיינר

1. הרירית מעט דקה 2. בנוגע לטיפול יש להיוועץ במרפאה בת את מבצעת את טיפולי ה-IVF 3. בגיל 43 לקראת IVF הייתי ממליץ על ברור חלל הרחם הכולל הסטרוסקופיה אבחנתית

20/05/2021 | 11:44 | מאת: לי

תודה על המענה נגשתי לשני רופאים בקופה והם לא רואים לנכון להפנות להיסטרוסקופיה. דרשתי וזה לא עזר אני רוצה לתכנן lvf ולא רוצה להגיע לכך שיעשו עליי נסיונות. באיזה דרך יש לי אפשרוצ לדרוש היססטרופסקופיה ולקבל אשמך לדעתך

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון