קולופוסקופיה תשובה של הבדיקה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

13/05/2021 | 08:54 | מאת: חופית

שלום ביצעתי קולופסוקופיה לא לקחו לי ביופסיה ויש לי ציסט נבטין על צוואר הרחם התשובה של הקולפוסקופיה הייתה שאין עדות להליך פתלוגי ונצפה כל איזור המעבר עם חומצה אצטית היא לא הסבירה לי אם זה cin 1או משהו אחר? ומזה אומר cin1 לא לקחה ביופסיה ויש כאבים ביחסים אני מפחדת שנדבקתי בפפילומה כי יש לבעלי פצע בפה וקראתי סיפור דומה באינטרנט שהיה לבעלה פצע והיא נדבקה

14/05/2021 | 17:18 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך אם לא נלקחה ביופסיה במהלך קולפוסקופיה, אז הבדיקה היתה תקינה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון