מחזור ובדיקה גיניקולוגית

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

06/05/2021 | 18:10 | מאת: מאי

שלום רב בת 41,לא קיבלתי מחזור כחודשיים,עד כה היה היה סדיר,לפני שבוע היה דימום ממש חלש כאלו מחזןר אבל זה לא מחזור,ניגשתי אתמול לבדיקה אצל רופאת נשים והיא אמרה שהשחלות שלי "זקנות" וניראה כי לא אקבל יותר מחזור היא נתנה לי דופסטון פעמיים ביום למשך 10 ימים לראות אם זה יעזור האם הגיוני שכבר בגיל כזה יפסיק המחזור ומה הכוונב שחלות זקנות אם רק לפני חצי שנה. אותה רופאה אמרה לי שהכל בסדר ממש מודאגת תודה

08/05/2021 | 12:36 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום, אם היו לך מחזורים חודשיים עד לפני חודשיים וכעת יש איחור במחזור יש לבצע בדחקת הריון ולהמתין לוסת. יתכן והרופאה שלך סברה שאת בפתחו של גיל המעבר, אלא שעל סמך הנתונים שציינת לא ניתן לדעת זאת. לרוב התהליך הוא שהמחזורין מישתנים ומתרחקים ולאחר כמה דנים כאלו מפסיקה הוסת.

09/05/2021 | 19:45 | מאת: מאיה

היי תודה על המענה אני לא בהריון אין לי בן זוג ועם הדופסטון נתנה לי לקחת 10 ימים פעמיים אחרי שאסיים את הטיפול אני אמורה לקבל ווסת?

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון