מחזור של כ27 יום בממוצע

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

06/05/2021 | 09:31 | מאת: רותי

המחזורים שלי באורך של 26,27,28 יום. מעוניינת להיכנס להריון מזה כשנה. אני לוקחת מסטיק תימני בשביל לסדר את המחזור כחצי שנה ולא רואה שיפור. (חושבת שאולי זה קשור לחיסון קורונה). לא רואה סיבה אחרת לכך שאני לא נכנסת. (יש לי 2 ילדים). האם כדאי להיבדק אצל רופא נשים? (אני חוששת מכדורים לא טבעיים)

08/05/2021 | 12:29 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום, לאחר שנה של נסיונות (ובגיל 30 ומעלה, מעל חצי שנה), יש לבצע בירור שכולל הדמיה של הרחם ובדיקות הורמונליות. לשלול עקרות הלכתית, במידה ואת שומרת את זה, כי מחזורים בהפרש של יום יומיים כמו אצלל נחשבים סדירים. בהצלחה. אני רוםאת נשים

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון