מעקב אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

04/05/2021 | 09:30 | מאת: גיל

שלום ד"ר, במנופאוזה. אני במעקב רירית חידושה ועיבוי. אני נוטלת פרוגילטון. נשארו לי שלושה כדורים אדומים לסיום החפיסה וביום הנ"ל בצעתי US עובי רירית 7 מ"מ סוג 3 1. האם הרירית מתאימה ליום הבדיקה? 2. באיזה יום אני צריכה לעקוב אחר הרירית בכדי לודא שהיא נשטפה? 3. לאחר מיכן באיזה יום לעקוב שוב בכדי לראות שיש התעבות? אשמח להסבר. תודה.

08/05/2021 | 12:30 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום, מעקב רירית של חידוש מעיבוי בתקופת המנופאוזה זה טיפול שלא לחלוטין ברור לי. עליך לפנות לרופא המטפל להסברים עליו.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון