ניקוז אבצס בלוטת ברטולין

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

29/04/2021 | 08:52 | מאת: אלמונית

שלום. לפני כחודש ושבוע עברתי ניתוח לניקוז אבטס בבלוטת הברטולין.. לאחר כשבוע מנוחה הייתי בביקורת אצל רופא נשים שיצאה תקינה.. העניין הוא שאני עדיין מרגישה קצת גודש וכאב היכן שהיה האבצס.. תחושה כאילו עדיין נשאר שם משהו, שזה לא התנקז לגמרי.. ( הפתח שעשו נסגר לבד לאחר כמה ימים) האם זה נורמלי? יעבור לבד? מה עליי לעשות? תודה

30/04/2021 | 09:49 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

לפעמים זה נסגר מוקדם יחסית. מציע לחזור לבדיקה רופא לראות שאין צורך בטיפול נוסף. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון