שינוי יום החלפת מדבקה אוורה בבקשה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

28/04/2021 | 10:03 | מאת: רומי

שלום! אני משתמשת באוורה במשך חודשיים ואני מעוניינת להחליף את יום החלפת המדבקה. אני מדביקה בדרכ ביום רביעי ואני צריכה להוריד את המדבקה היום ולעשות הפסקה של שבוע. רציתי לדעת איך בדיוק משנים את יום ההחלפה? והאם יש השלכות? אני לא אהיה מוגנת אם אחליף? עלולים להופיע דימומים בלי קשר למחזור אם אשנה את יום ההחלפה? יכול לגרום לבלבול בווסת? אשמח לתשובות והסבר תודה רבה מראש

28/04/2021 | 20:38 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום רומי, תעשי את ההחלפה ע"י קיצור הימים ללא מדבקה, תדביקי את המדבקה שלאחר ההפסקה לפני יום רביעי, ואז את ממשיכה להיות מוגנת. לא אמור להיות בלבול בוסת. בהצלחה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון