טיפול בפטריה ויחסי מין

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

27/04/2021 | 15:03 | מאת: טל

שלום, השבוע היתה לי גם דלקת בשתן וגם פטריה. מקבלת אנטיביוטיקה וגם נרות וגינליים. את האנטיביוטיקה התחלתי רק טתמול. היום אני מסיימת את הנר השלישי ובעוד יומיים נפגשת עם בן הזוג שלי. רציתי לדעת האם יש מניעה לקיים יחסי מין - בין אם וגינליים ובין אם אוראליים/אצבעות גם מבחינת הגנה וגם מבחינה בריאותית? האם המקום צריך עוד זמן ״להירפא״? תודה

28/04/2021 | 20:35 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום טל, אוראלי זה בסדר. מבחינת יחסים וגינליים, תתני למקום קצת זמן להחלמה, ממליץ לפחות 5-7 ימים. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון