גלולות קלייר חיבור חפיסות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

25/04/2021 | 09:28 | מאת: הילה

היי, איך מחברים גלולות קלייר? לאור ההרכבים השונים של הכדורים.....

26/04/2021 | 13:36 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום הילה, פשוט מדלגים על שני הכדורים האחרונים (כדורי הדמה). למרות שיש הרכבים שונים לשאר הכדורים, כולם מכילים אסטרוגן ופרוגסטרון במינונים כאלה ואחרים ולכן זה בסדר לחבר. במידה ולאחר חיבור חפיסות באופן כזה יהיו לך דימומים, כנראה אינדיבידואלית לא מתאים לך החיבור הזה של חפיסות קלייר. בהצלחה, דר' בילגורי

26/04/2021 | 15:04 | מאת: הילה

אני לא אמורה לדלג על כל ה 4 האחרונות ולהתחיל מהכדור השמיני? כאילו להמשיך עם הכדורים הצהובים???

27/04/2021 | 13:42 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

לדלג רק על שתי האחרונות, כפי שעניתי.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון