פספוס גלולת מינס-איך להמשיך לקחת את החבילה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

18/04/2021 | 06:57 | מאת: נוי

שלום. לפני 4 ימים שכחתי גלולה אחת,ורק אתמול שמתי לב.התחיל לי גם דימום. מלבד זה שאני לא מוגנת. רציתי לדעת האם עלי להמשיך את החבילה ולקחת את כל הגלולות בחבילה (משמע אני מסיימת את החבילה יום אחרי ממה שהייתי צריכה) נותרו לי בחפיסה רק עוד 2 גלולות,שאחת מתוכן שכחתי לקחת,עד לגלולות הלבנות.תודה מראש

20/04/2021 | 20:22 | מאת: ד"ר בני פיינר

מומלץ להמשיך ליטול את הגלולות שנותרו כסדרן עד לסיום החפיסה

20/04/2021 | 20:40 | מאת: נוי

תודה דר על תשובתך. אבל לצערי לקחתי אתמול 2 גלולות יחד (קראתי בשיטוט באינטרנט שיש לקחת את הגלולה שהתפספסה מיד שנזכים גם אם זה אומר שלוקחים 2 גלולות ביום) האם עשיתי נזק? בכל אופן עכשיו אני נמצאת בגלולות הלבנות ועתידה להתחיל חפיסה חדשה ביום שישי הקרוב. מתי אחזור להיות מוגנת?

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון