יובש בנרתיק קרוב לשבועיים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

14/04/2021 | 18:28 | מאת: אנה

שלום רב,אני בת 34.קרוב לשבועיים מאז ניגמר לי המחזור אני מרגישה שהנרתיק שלי ממש יבש.קצר שורף לי בחוץ.היתי אצל רופא נשים ואמר שאין דלקת או משהו..הרופא אמר למרוח בחוץ פניסטיל ועוד משחה ..ולבפנים אגיסטן.את התרופה עדיין לא לקחתי .היום מרגישה כאבי גב ובטן כמו במחזור. יכול להיות שנהיה לי דלקת בשתן בגלל היובש בנרתיק ובגלל זה הכאבי גב?? בזמן אחרון אני ממש בסטרס מכל מיניי דברים יכול להיות בגלל זה היובש??מה ניתן לעשות על מנת שיעבור.. תודה רבה

15/04/2021 | 10:43 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך על מנת לשלול דלקת בשתן יש לבצע תרבית שתן טיפול ביובש יש לשקול טיפול במשחה, המכילה אסטרוגן- אובסטין

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון