תוצאת בדיקה vaginal culture

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

14/04/2021 | 10:37 | מאת: דורין

אני מתלוננת מזה תקופה ארוכה על הפרשות יתר בנרתיק. בדרכ היו לי הפרשות אבל עכשיו אני מרגישה שזה קיצוני... עשיתי בדיקת שתן למחלות מין ויצא לי urealytic urin positive, לאחר מכן קיבלתי טיפול בדוקסילין לאחר הטיפול ביצעתי בדיקת שתן נוספת ויצא שלילי (משמע אין חיידק) אך המשכתי להתלונן על הפרשות. הרופא נשים שלח אותי למשטח בנרתיק לבדיקה שנקראת veginal culture ומצרפת בקובץ את התוצאות. ככל הנראה יש חיידק, במה מדובר? האם מסוכן? כיצד מטפלים? אודה למענה.

14/04/2021 | 12:22 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך אינני יכול לראות קובץ מומלץ לדבר עם הרופא שלך והוא ישלח טיפול מתאים

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון