גלולות ושלשולים מה עלי לעשות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

13/04/2021 | 21:17 | מאת: רעות

אני נוטלת גלולות משולבות ומחברת חפיסות, בפעם האחרונה חיברתי 4 חפיסות ובאמצע החפיסה הרביעית התחיל לי שלשול ממש קשה ודימום, הסקתי שאולי הגלולה לא נספגה טוב ולכן עשיתי את ההפסקה וקיצרתי ל-6 ימים במקום 7, לאחר 6 ימים חזרתי לקחת שוב גלולות וביום השלישי של החפיסה היה לי שלשול חד פעמי כ-17 וחצי שעות לאחר נטילת הגלולה, רציתי לשאול האם זה משפיע על ההגנה? ואם כן מה עלי לעשות במקרה כזה? אחרי כמה ימים ההגנה חוזרת להיות מלאה? והאם עלי להשתמש באמצעי נוסף מה אני יכולה להשתמש במקוםקונדום, כי את זה אני ממש לא יכולה... אודה לתשובתכם

14/04/2021 | 12:19 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך ליתר בטחון מומלץ להשתמש בטאמצעי מניעה נוספים עד סוף החפישה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון