גלולות מנולט כמה שאלות דחופות תודה רבה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

13/04/2021 | 11:06 | מאת: אנה

שלום וברכה אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות אני נוטלת גלולות מינולט כבר כחצי שנה אולי קצת יותר ומחברת חפיסות של 2 או 3 ואפילו הצלחתי יותר מ-3, אבל אני רואה שהמחזורים שאני מקבלת הופכים להיות ממש קלים ללא דימום חזק בכלל, לעןמת מה שהיה לי ללא הגלולות... האם זה תקין? ועוד משהו נוסף כתוב בהוראות לאחסן אותם בטמפרטורה מתחת ל-25 מעלות,אז מה באמת עושים בימים הרותחים שכל הבית מתחמם? האם באמת זה פוגע בגלולות? איפה הכי מומלץ לאחסן אותם? במקרר בארון.. ומה לעשות עם גלולות שנחשפו כחצי שעה לחום של 25 מעלות? תודה רבה

14/04/2021 | 12:14 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך הדבר תקין לגמרי לגבי מחזורים קלים לגבי איחסון גלולות עדיף לשאול בבית מרקחת

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון