אי קבלת מחזור לאחר החיסון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

07/04/2021 | 23:19 | מאת: שיר

היי אני בת 27 ונוטלת גלולות פמינט כבר עשר שנים. המחזור תמיד הגיע בזמן. עשיתי את החיסון הראשון לפני שבועיים וביום ראשון 4.4 הייתי אמורה לקבל מחזור ועדיין לא קיבלתי, גם אין לי שום תסמינים שכן היו לי תמיד בעבר. לא פספסתי או איחרתי בגלולות ואני לא רואה סיבה אחרת לעובדה שהמחזור לא מגיע. אני מאוד חוששת ומאוד בלחץ ויש לי תחושה שזה קשור לחיסון. אני מפחדת שהפוריות שלי נפגעה. מה לעשות? (אציין שגם אחרי החיסון פיתחתי אלרגיה, לא יודעת אם זה קשור)

10/04/2021 | 00:32 | מאת: ד"ר נילי רז

העדר וסת יתכן משימוש ממושך בגלולות, סטרס, שינוי משקל ועוד. עד כה לא ידועות השפעות חיסון על כך, מניחה שמידע יאסף בהמשך. הסיכוי להשפעה על פוריות נמול מאוד. כל עוד את עם גלולות אין לל ביוצים ואין כמעט פעילות של השחלות.זה חחק ממנגנוו הגלולה.בצעי בדיקת הריון.

13/04/2021 | 07:36 | מאת: תמר

אצטרף לשאלה/חשש, גם בת 27 ללא גלולות ולא בהריון. 17 שנה מקבלת מחזור כמו שעון שויצרי ואחרי החיסון הוא כבר מאחר שבוע וגם אין תסמינים כפי שהיו בעבר. מפחיד שכל העולם מתרגש מהחיסון אבל בסוף הוא רק פוגע.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון