טמוקסיפן לאשה הסובלת משחלות פוליציסטיות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

06/04/2021 | 16:57 | מאת: שרה

בת 28 אחרי טיפול בסרטן השד רגיש לER+1. תגובה מליאה, לא נראה גידול אחרי ניתוח. כעת אמורה להתחיל לקחת טמוקסיפן.לוקחת במקביל לוקרין האם לקיחה ממושכת של שנתיים יכולה להפריע להרות בגמר הטיפול? יש להוסיף כי מנערות אני סובלת משחלות פוליציסטיות. ולצורך הריון לפני גילוי המחלה נאלצתי לקחת איקקלומין. האם השילוב של טמוקסיפן עם שחלות פוליציסטיות יכול להוות בעיה ויכול לגרום לחוסר רגישות של הגוף לאחר מכן לתרופות כמו איקקלומין. תודה

07/04/2021 | 20:05 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום , המקרה שלך מורכב מכדי לענות עליו ברשת. אני ממליצה לך לפנות ליעוץ פרטני עם מומחה או מומחית פריון. בהצלחה ובריאות!

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון