הפרשות חומות במקום מחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

04/04/2021 | 12:28 | מאת: מאיה

שלום, אשמח לייעוץ מנסה להיכנס להריון. קיימנו יחסים בביוץ האחרון. המחזור שלי יחסית סדיר, 28-30 ימים. ביום חמישי האחרון 1.4הייתי אמורה לקבל מחזור (זה היה היום ה28) במקום מחזור הגיעו הפרשות חומות שנגמרו לחלוטין לאחר יומיים. בדרך כלל המחזור שלי מלווה בהרבה דימומים במיוחד ביומיים-שלושה הראשונים, והדם ממש אדום. הפעם זה חום ממש כהה. היו קצת כאבי מחזור לפני, אבל הרבה פחות מבדרך כלל. עשיתי 2 בדיקות הריון שיצאו שליליות. לא ברור לי האם זה מחזור, או שבעצם אני באיחור והוא עדיין לא הגיע? כמו כן, הייתי שמחה להבין אם יש סיכוי שאני כן בהריון ומשום מה הבדיקה לא קלטה, אולי כי ביצעתי מוקדם מידי? ביצעתי אחת ביום חמישי ואחת היום בבוקר (4.4) המון תודה!

07/04/2021 | 19:54 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום, הכל אפשרי במקרה שתיארת. יתכן שהמחזזור החודש יהיה שונה ויתכן שיש הריון. אני ממליצה כי תבצעי בדיקת דם להריון (את יכולה לבקש הפניה באפליקציה מרופאת משפחה). המשיכי חומצה פולית ויוד (פרנטל).בהצלחה!

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון