הפסקת גלולות,ניסיון להרות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

01/04/2021 | 23:47 | מאת: מנדי

לפני כחודש הפסקתי לקחת גלולות,על מנת להרות. לפני מועד הוסת הרגשתי כאבים חזקים בצד ימין וחלק התחתון. אחרי הכאבים האלו היה לי כאבי גב ואז קיבלתי מחזור. האם הכאבים נורמאלים או לגשת לרופא? כמה זמן לוקח להרות לאחר הפסקת גלולות? (בת 26, התחלתי לקחת גלולות לפני כשנה)

02/04/2021 | 00:30 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלם מנדי, אם הכאבים לא מוכרים לך מהעבר (התקופה שלפני נטילת הגלולות) אז תפני לרופא לבדיקה. אני לא יכול לעשות אבחנה על סמך התיאור שלך. בהצלחה וחג שמח, דר' בילגורי

02/04/2021 | 01:31 | מאת: מנדי

תודה רבה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון